• Luxury modular container house
  • Shelter for airbnb

Bygg et containerhus med vindturbin og solcellepanel

INNOVASJON -Off-Grid Container House har sin egen vindturbin og solcellepaneler

Dette containerhuset har selvforsyning og krever ingen eksterne energi- eller vannkilder.

news3 (1)

For de vandrende åndene som ønsker å føre en livsstil med lav innvirkning, tilbyr selvforsynte hjem utenfor nettet boliger på avsidesliggende steder.Inspirert til å finne alternative boligformer med mindre miljøpåvirkning, har arkitektene ved det tsjekkiske firmaet Pin-Up Houses designet en resirkulert fraktcontainer som har sin egen personlige vindturbin, tre solcellepaneler og et oppsamlingssystem for regnvann.
Nylig ferdigstilt, off-grid huset, Gaia, er basert på en fraktcontainer som måler 20 x 8 fot (6 x 2,4 m) og koster $21 000 å bygge.Den tilbyr full off-the-grid-funksjonalitet, med kraften som kommer fra et solcellepanel på taket inkludert tre 165-W paneler.Det er også 400-W vindturbinen.

news3 (2)

Begge strømkildene er koblet til batterier, og strømstatistikken kan overvåkes eksternt via en mobilapp.Nettstedet opplyser at en høyere spenning på 110 til 230 kan legges til med en høyspenningsomformer.

Alt dette gjør huset i stand til å utnytte kraften fra vinden og solen slik at beboerne kan bo uavhengig og komfortabelt stort sett hvor som helst.

news3 (3)

Regnvannstanken holder opptil 264 gallons (1000 L) vann, og har også filtre og en vannpumpe.For å dempe den dårlige termiske ytelsen til fraktcontainere, la arkitektene også til en ekstra takskjerm laget av galvanisert metall i tillegg til sprayskumisolasjon.
Huset kan nås med skyvedør i glass, og huset er satt perfekt sammen med interiøret ferdig i gran kryssfiner.
En liten kjøkkenkrok, en stue som i stor grad tar opp gulvplassen, et bad og et soverom gir beboerne alt de kan trenge.Varmen tilføres gjennom en vedovn.

news3 (4)
news3 (5)
news3 (7)
news3 (6)

Å bygge et containerhus med vindturbiner og solcellepaneler vil redusere levekostnadene.
Hvis du ønsker å bygge det, er vi glade for å tilby nøkkelferdig løsning eller kun byggematerialet for å hjelpe deg med å fullføre et gjør-det-selv-hus.


Innleggstid: 26. mars 2022